Weekendophold i et luksussommerhus

I november, december og januar (jul og nytår undtaget) kan alle vores sommerhuse lejes på weekendbasis. Og I kan bestille i lige så god tid, som I har lyst til. Desuden kan mange af husene lejes på weekendbasis i februar og helt frem til midten af marts. I de øvrige uger i foråret og efteråret kan husene være åbnet for weekendudlejning og forlængede weekends. Dette ses bedst ved at lave en søgning på den specifikke weekend.

Et weekendophold i et luksushus med pool el. vildmarksbad, spabad, sauna og masser af aktiviteter i husets aktivitetsrum kan være et godt afbræk i en travl hverdag. Hele familien har tid til at være sammen, og vi kan f.eks. anbefale en bordtennis- eller en bordfodbold-turnering.

Det plejer at være et stort hit – særligt blandt familiens børn – at have ”eget badeland”, og desuden sørger de mange aktiviteter for et par dage fulde af leg og grin.

Skal børn, svigerbørn og børnebørn samles til et luksus weekendophold?

Der er plads til op til 14 overnattende gæster i et luksushus, så det er også oplagt at leje et hus for en weekend eller forlænget weekend, når 70års-dagen skal fejres – eller blot til den årlige familiekomsammen.

Mange lejer et luksushus for en weekend, når de gerne vil samle familien og huset der hjemme måske er blevet lige småt nok til, at alle kan overnatte.