Fest

Hold festen i et luksussommerhus

Vores luksus sommerhuse kan være den perfekte ramme om jeres næste fest, uanset om der er tale om en rund fødselsdag, firmafest, barnedåb eller den årlige familiesammenkomst optil 14 personer.

Der er plads til op til 14 overnattende gæster samt masser af aktiviteter for alle aldre. Og så er der selvfølgelig plads til, at I alle kan sidde sammen og spise en dejlig festmiddag.

Når du vælger at holde festen i et luksussommerhus, har du frihed til at tilrettelægge alt, som du selv vil. Det gælder alt lige fra bordpynt til maden. Vores huse er udstyret med mikroovn og fryser samt ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskin – så her er det ingen sag at lave mad til alle. Og har du ikke lyst til selv at kokkerere, kan du jo altid vælge at få maden leveret udefra, Marielyst har det hele.

Det mener lejerne       

“Vi ville gerne fejre min mands fødselsdag og nåede frem til, at det var en god løsning at leje et luksushus i en uge. Vi syntes prisen på omkring 14.000 kr. var fornuftig. Det bliver jo hurtigt mindst 40.000 kr., hvis man skal holde en fest.”

“Vi holdt hele to fester i huset. Én for familien og én for vores venner. Vi lavede selv alt maden, der var jo god tid, da vi havde huset hele ugen”, fortæller Irene Bergholdt.

Har du spørgsmål til, hvordan du bedst muligt kan planlægge jeres store dag i et luksussommerhus, så kontakt os på tlf. 60479292.